Lucas Andersen indskiftet i Willem II-nedtur
Benelux

Willem II formåede ikke at få vigtige point med fra Zwolle, mod hvem de lørdag aften tabte.

Lucas Andersen startede for en sjælden gangs skyld ude, da Willem II på udebane gæstede PEC Zwolle. Det gik hurtigt op for de fleste, at gæsterne formentlig godt kunne have brugt noget dansk dynamit.

For allerede efter 23 minutt havde Zwolle bragt sig på 2-0, og selvom Erik Falkenburg i det 37. minut bankede en reducering i kassen, så nyttede det intet, da Zwolle i anden halvleg gjorde det til 3-1 efter en times spil.

Ti minutter herefter blev Lucas Andersen bragt i spil, men da var det mere eller mindre for sent.

Willem II tabte kampen med 1-4, da hjemmeholdet i fire minutters tillægstid scorede yderligere et mål, og og dermed ligger Lucas Andersen og co. fortsat á point med Excelsior på 15. pladsen, hvor der kæmpes om nedrykning.