Mads Junker matchvinder i dansker-opgør
Benelux

Den danske angriber scorede Mechelens mål i 1-0-sejren over Lokeren, der havde landsmanden Alexander Scholz med i hele kampen.

Der var dansker-opgør i Belgien i går, da Mads Junker og Mechelen tørnede sammen med Alexander Scholz’ Lokeren. Og her var det Junker, som stjal billedet.

Den tidligere FC Nordsjælland-angriber scorede til 1-0 efter 30 minutters spil for Mechelen, hvilket var Junkers tredje sæsonmål. 11 minutter senere fik Lokerens Denis Odoi direkte rødt kort, og derfor havde Junker og co. ikke de store problemer med at holde føringen.

Mens Junker blev udskiftet i slutminutterne, spillede Scholz hele kampen for Lokeren i forsvaret.

Med 1-0-sejren rykker Mechelen en smule væk fra bunden, da klubben på 11. pladsen nu har otte point ned til nedrykningsstregen. Lokeren indtager derimod en flot 5. plads med 47 point.