Nicolai Jørgensen fortsætter målstimen: Feyenoord godt fra start
Benelux

Nicolai Jørgensen bomber bare løs i det hollandske, og denne søndag blev bestemt ingen undtagelse.

I sidste uge var den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen med i Feyenoords hollandske Super Cup-sejr, hvor danskeren stod for den sidste Feyenoord-scoring i straffesparkskonkurrencen mod pokalvinderne fra Vitesse.

Søndag eftermiddag blev det endnu engang til en scoring fra den blonde danske i de hollanske mestres hjemmekamp mod Twente, der endte med en sejr på 2-1.

Danskerens scoring var til 1-0, og den kom efter 23 minutter, da venstrekanten Jean-Paul Boetius fik lagt et fladt indlæg ind til Jørgensen, der havde placeret sig godt foran målet - og derfor skulle han blot sætte indersiden på, og så var danskeren på måltavlen.

Twente fik udlignet otte minutter før pausen ved Fredrik Jensen, men i anden halvleg kom Feyenoord endnu engang i front, da Steven Berghuis kom først på et indlæg fra et frispark i venstre side af banen.

Med sejren er Feyenoord dermed kommet fint fra start i deres forsvar af mesterskabet fra sidste sæson - og allerede tre point foran Ajax, der lørdag tabte 1-2 til Heracles.