PSV slog Den Haag og Martin Hansen i anden halvleg
Benelux

Kun Martin Hansen af danskere var med, da PSV vandt 2-0 over ADO Den Haag lørdag aften.

Hverken Simon Poulsen eller Mathias Gehrt var med, da deres respektive klubber PSV og ADO Den Haag lørdag aften tørnede sammen. Thomas Kristensen var med på bænken hos gæsterne, som havde Martin Hansen i målet fra start.

Og netop Martin Hansen var grund til at PSV måtte gå målløse til pause, men kunne dog ikke gøre noget ved, at sit eget hold gjorde det samme.

I anden halvleg gik det dog knap så godt for Hansen, der ellers kæmpede en brav kamp mod et offensivt PSV-hold. Presset mod ADO-målet øgedes, og til sidst lykkedes det også for hjemmeholdet at få det første mål, da Marco van Ginkel gjorde det til 1-0 i det 72. minut.

Ti minutter senere blev ADO begravet, da Luuk de Jong gjorde det til 2-0 og slukkede gæsternes eller fornuftige kamp mod PSV.