Bjelland og Twente kom tilbage mod Willem II

FC Twente kom bagud 2-0 i løbet af fem hårde minutter, men Andreas Bjelland og resten af holdet fik alligevel 2-2 mod Willem II.

Før dagens kamp lå Willem II og FC Twente side om side i midten af den hollandske Æresdivision, og det blev ændret en smule, da de to hold spillede 2-2 i aftenens kamp.

Twente med danske Andreas Bjelland på banen fik dog en hård start på kampen, da Jerson Cabral havde fem gyldne minutter.

Efter 19 minutter blev et Willem-indlæg rettet af, og det endte hos en helt fri Cabral, der blot skulle tæmme bolden med brystet og sparke bolden i mål.

Og allerede fire minutter senere var den gal igen for Andreas Bjelland og co., hvor Jerson Cabral gjorde det til 2-0.

Men Twente havde også en mand på holdet med mål i fodboldstøvlerne, og de kunne gå i omklædningsrummet med et fortsat håb om at få point, da Hakim Ziyech få minutter før pausen reducerede til 2-1 på et direkte frispark.

På den anden side af pausen var det også ham, der skulle få Twente helt tilbage i kampen. Efter omstilling i højresiden dukkede Hakim Xiyech op inde på midten, og hårdt presset kunne han sende udligningen i mål efter 54 minutter.

Det blev også kampens sidste mål. Det ene point betyder, at Twente overtager ligaens 8. plads, mens Willem bliver på 10. pladsen.