Delaney involveret i Werder Bremen-mål i remis

Wolfsburg og Werder Bremen spillede 1-1 i Bundesligaen.

Hverken Wolfsburg eller Werder Bremen har fået en god start på Bundesliga-sæsonen, og det blev heller ikke meget bedre for nogen af mandskaberne, da de mødtes tirsdag aften.

Wolfsburg bragte sig foran i første halvleg, da lejesvenden fra Liverpool, Divock Origi, satte indersiden på et indlæg fra Paul-Georges Ntep.

I anden halvleg fik Fin Bartels udlignet for gæsterne. Thomas Delaney sendte et indlæg ind i boksen, som ikke blev clearet ordentligt, og så havnede den hos Bartels, der headede bolden i mål til slutresultatet 1-1.

Andetsteds startede Yussuf Poulsen på banen for RB Leipzig, som skuffende tabte 1-0 ude mod Augsburg, der bragte sig foran allerede i kampens indledning.

Derimod var der mere at juble af hos de tyske mestre fra Bayern München, som vandt 0-3 ude mod Schalke. Robert Lewandowski, James Rodriguez og Arturo Vidal scorede for mestrene.