Dortmund fortsat ubesejrede i Bundesligaen

Danske Jacob Bruun Larsen fik lige omkring seks minutter på banen for Dortmund, der indtager førstepladsen i den tyske topliga.

Dortmund har stadig sit første nederlag til gode i Bundesligaen. Det er en realitet efter holdets udebane-sejr på 0-3 over Hamburger SV.

Jacob Bruun Larsen var tilbagevendt til truppen efter en længerevarende skadespause og blev indskiftet efter 84 minutter.

Efter 24 minutter kunne Shinji Kagawa bringe de tyske gæster i front, da han opsamlede bolden efter et hjørnespark.

Ukrainske Andriy Yarmolenko fik en friløber og lagde bolden til rette for Pierre-Emerick Aubemeyang, der ikke skuffede gæsterne. Foran med 0-2 tog Christian Pulisic et par træk og bankede bolden i netmaskerne til 0-3 for Borussia Dortmund.

Fem minutter senere blev danske Jacob Bruun Larsen indskiftet og nåede at spille seks minutter for Borussia Dortmund. Det tyske storhold ligger nu på en førsteplads med 13 point i fem kampe.

Borussia Dortmund har kun tabt point til Freiburg i en Bundesliga-kamp, der endte 0-0. Desuden har Dortmund endnu ikke indkasseret et mål i den tyske topliga.