Dortmund vendte nederlag til sejr på 45 minutter

Augsburg kom tidligt foran mod Dortmund, som dog formåede at kæmpe sig tilbage i kampen.

Augsburg er i øjebelikket medvirkende i en voldsom overlevelseskamp i Bundesligaen, hvorfor de for alvor havde behov for tre points mod Dortmund, der samtidigt kæmper for at indhente nærmest uovervindelige Bayern München.

Af de to hold var det dog overraskende nok hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Alfred Finnbogason scorede efter et kvarter til 1-0 - en føring der først på i 45. minut blev udlignet ved Henrikh Mkhitaryan.

En indskiftning af Gonzalo Castro i starten af anden halvleg resultede i en scoring fra hans side i det 69. minut, hvorefter Adrien Ramos seks minutter senere bankede bolden i nettet til 3-1.

Kampen sluttede med netop de cifre, og derfor ligger Augsburg fortsat på 15. pladsen á points med hele to hold og kun et point bag Werder Bremen og Darmstadt. Dortmund fastholder deres andenplads.