Effektive Mainz besejrede Schalke

To mål på tre minutter betød, at Mainz tog en flot sejr over Schalke 04.

Kasper Hjulmands gamle klub Mainz fortsatte den seneste gode periode, da de her til aften slog Schalke 04 med 2-0.

Inden kampen havde Mainz blot tabt en enkelt af de seneste seks kampe, og klubben var nået helt op på ligaens 11. plads. Men modstanderen Schalke 04 kæmper om Europa-pladser længere oppe i tabellen, og derfor var der umiddelbart en svær kamp i udsigt.

Kampen startede roligt ud, men da først Mainz kom i gang, blev de rigtig effektive. Stefan Bell stod det helt rigtige sted efter 28 minutter på en ripost og kunne sikkert sende Mainz i front 1-0.

Og da han nu var blevet varm, kunne han lige så godt fortsætte. Allerede tre minutter senere var han nemlig igen på pletten. Et højt hjørnespark blev sendt bagerst i feltet, hvor Stefan Bell kom højest og kunne sendte Mainz på 2-0 med et kraftfuldt hovedstød.

Den føring kom Schalke sig aldrig over. Sejren betyder, at Mainz rykker op på en 8. plads, fem point efter aftenens modstander.