Frederik Sørensen sad 83 minutter på bænken, da Köln slog Hradecky og co.

Frederik Sørensen fik meget lidt spilletid, da Köln sejrede 3-1 over Frankfurt og kravlede op på niendepladsen.

Frederik Sørensen startede på bænken, da Köln hjemme fik besøg af Eintracht Frankfurt, på hvad der skulle vise sig at blive en god dag på kontoret.

Det var ellers gæsterne, der lagde bedst fra land, da Alexander Meier i det 24. minut scorede til 1-0 på oplæg af Szabolcs Huszti.

Føringen holdt dog ikke længe, da Yannich Gerhardt passerede Lukas Hradecky i Frankfurt målet blot fem minutter senere.

Det var ligeledes pausestillingen, men i anden halvleg gik der blot 13 minutter før, at Dominique Heintz headede et flot Filip Mladenovic-frispark i kassen til 2-1.

Sejren blev cementeret i det 72. minut, hvor Anthony Modeste køligt sparkede 3-1-målet i kassen.

Danske Frederik Sørensen fik kun de sidste syv minutter på banen, men kan dog alligevel kan glæde sig over tre point, der sender værterne op på en niendeplads, mens Frankfurt bibeholder deres 15. plads.