Gladbach og Christensen i top fem efter sejr

Borussia Mönchengladbach spillede sig lørdag i top fem i Bundesligaen med smal 1-0 sejr hjemme over FC Köln.

Andreas Christensen og Borussia Mönchengladbach vil gerne være med i toppen af Bundesligaen. Før lørdagens hjemmekamp mod Köln havde holdet dog tabt tre af de seneste fire kampe, men rejste sig i weekendens kamp. Med sejr på 1-0 kravler Christensen og holdkammeraterne op i top fem, hvor man er sikre på at være indtil søndag.

Gladbach var bare ni minutter om at åbne ballet. Raffael spillede en god bold dybt til Mahmoud Dahoud, der alene igennem køligt omsatte til 1-0. Kort efter var Oscar Wendt tæt på fra distancen, men den tidligere FCK-spiller sparkede akkurat forbi den ene opstander.

Værterne dominerede første halvleg, hvor Thorgan Hazard og Havard Nordtveit begge var nærgående. Cifrene var dog 1-0 ved pausen.

I anden halvleg fik Gladbach annulleret en scoring for offside, inden Milos Jojic med en halv time igen stod for Kölns første store tilbud. Alligevel var gæsterne tæt på at stjæle det ene point med ti minutter igen, da Anthony Modeste tvang Gladbach-keeper Sommer ud i en TV-redning af de bedre. Tættere på kom gæsterne ikke, og med sejren på 1-0 overhaler Gladbach Schalke i tabellen og er nu i top fem. Schalke kan dog genvinde femtepladsen søndag.