Gladbach tabte efter flot Mainz-kasse

Et glimrende mål af Christian Clemens var nok til at sikre Mainz en hjemmesejr over Borussia Mönchengladbach.

Andreas Christensen spillede alle 90 minutter, da et højtflyvende Mainz-mandskab tog imod Borussia Mönchengladbach hjemme på et tændt Coface Arena.

Der var ikke meget at rapportere om fra de første 20 minutter, men det var hovedsageligt Borussia Mönchengladbach, der var på bolden i kampens start.

Men efter 20 minutter skete der endelig noget. Christian Clemens modtog bolden fra Jairo Samperio på kanten af felten, og han sendte et glimrende mål ind i højre side af kassen, uden for Yann Sommers rækkevidde.

Mod slutningen af første halvleg blev chancerne til Borussia Mönchengladback større og større - blandt andet Ibrahima Traoré og Lars Stindl fik store chancer, men Mainz-keeper Loris Karius var varsom på stregen.

Det var samme situation i anden halvleg, hvor Fabian Johnson, Raffael og Thorgan Hazard fik de store chancer, men Loris Karius og fejlplacerede afslutninger betød, at stillingen blev ved 1-0.

Det gjorde den helt frem til slutfløjtet, og efter fem minutters overtid kunne dommer Benjamin Brand fløjte kampen af, der endte med en 1-0-sejr til Mainz.

Med sejren rykker Mainz op på sjettepladsen i ligaen, mens Mönchengladbach og Andreas Christensen forbliver på fjerdepladsen - med 20 point op til Bayern München.