Hamburger SV sikrede sig overlevelse efter vanvittigt drama
Foto. Michael Probst / Polfoto

Hamburger SV sikrede sig endnu en sæson i Bundesligaen, da de efter forlænget spilletid sikrede sig en 2-1-sejr over Karlsruher i play off-returopgøret.

Det holdt hårdt, men et mål i dommerens overtid, og endnu en scoring i det 115. minut sikrede Hamburger en 2-1-sejr over Karlsruher og dermed også endnu en sæson i den tyske Bundesliga.

Hamburger SV havde ellers kiven for struben, da de mandag aften skulle forsøge at vende et skidt udgangspunkt fra første play off-kamp mod Karlsruher, som var sluttet 1-1 på hjemmebane.

Dermed skulle de altså på tavlen, hvis de ville have chancer for at overleve i den bedste tyske række. Men med stillingen 0-0, som holdt helt indtil det 7. minut, så var det Karlsruher, som lignede en kommende oprykker. Og den favoritværdighed blev kun forstærket, da Kalrsruhers Rainhold Yabo bragte Karlsruher i front. Og hvis ikke HSV stod med ryggen mod muren før, så gjorde de det i hvert fald efter den scoring.

Men mod alle odds, så formåede HSV at kæmpe sig tilbage i opgøret. Og i dommerens overtid fik Marcelo Diaz udlignet til 1-1, da han scorede sit første mål for klubben nogensinde, hvilket tvang kampen ud i forlænget spilletid.

Og i den forlængede spilletid, der fastholdt HSV det momentum, som overtidsscoringen havde givet dem.Og i det 115 minut var det så HSV, som fik vendt opgøret totalt, da de bragte sig i front, da Nicolai Mueller var på pletten og bragte HSV i front.

Dermed skulle Karlsruher op og score to gange, hvis de ville ende med at sikre sig Bundesliga-biletten, og selvom de tiltvang sig et tyndt straffespark i kampens sidste sekunder, så nyttede det lige lidt, da de missede straffesparket. Dermed sluttede kampen med en 2-1-sejr til Hamburger, der også i næste sæson vil være at finde i den bedste tyske fodboldrække.