Hannover 96 leverede flot comeback mod Wolfsburg

Hannover 96 med Leon Andreasen var bagud 0-2 ved pausen mod Wolfsburg, men fik alligevel 2-2. Nicklas Bendnter blev skiftet ind sent i kampen.

Nicklas Bendnter startede på bænken for Wolfsburg, men Leon Andreasen var med fra start for Hannover 96, da de to mandskaber krydsede klinger i Bundesligaen lørdag eftermiddag. Hannover havde hårdt brug for point i kampen for at undgå nedrykning, men det så ud til, at Leon Andreasen og co. var chanceløse på Volkswagen Arena.

Wolfsburg førte således 2-0 ved pausen og var på vej mod en sikker sejr, men i anden halvleg fyrede gæsterne op for et flot comeback og fik 2-2 med sig fra kampen mod Bundesligaens nummer to.

Kevin de Bruyne var den store oplevelse for Wolfsburg i første halvleg, hvor han lagde op til begge scoringer. Først assisterede han Bas Dost, og senere var han også ophavsmand til Ivan Perisics fordobling til 2-0.

Bagud 0-2 ved pausen var Hannover 96 tvunget til at reagere, og det gjorde cheftræneren i form af en dobbelt udskiftning, som blandt andet betød, at Leon Andreasen måtte lade pladsen på banen. Og udskiftningerne hjalp tilsyneladende. Da der var spillet et kvarter af anden halvleg, havde gæsterne således udlignet til 2-2 efter scoringer af Jimmy Briand og Salif Sane.

Dette blev også kampens slutresultat, selv om Wolfsburg i slutfasen satsede offensivt og sendte Nicklas Bendtner i aktion.

Werder Bremen var uden en skadet Jannik Vestergaard, da holdet havde besøg af Eintracht Frankfurt, men holdet klarede sig fint alligevel og vandt 1-0. Andetsteds fik Pierre-Emile Höjbjerg den sidste halve time, da Augsburg spillede 0-0 med FC Köln.

Borussia Dormund spillede 1-1 ude mod Hoffenheim, mens Schalke 04 slog Stuttgart 3-2 i et opgør, hvor Klaas-Jan Huntelaar blev dobbelt målscorer og blev afgjort af et selvmål af Florian Klein i slutminutterne.

Endelig vandt Paderborn 2-1 over Freiburg.