Højbjergs Schalke blev punkteret af Köln med Frederik Sørensen

Schalke blev sat på plads hjemme mod FC Köln søndag eftermiddag.

Schalke 04 havde inden kampen mod Köln vundet deres seneste fire kampe, men den stime er nu helt slut for dem. Det blev nemlig til et hårdt 0-3-nederlag til Köln, der havde den danske forsvarsspiller Frederik Sørensen med i hele kampen.

Köln kom foran i første halvlegs side minut, da Anthony Modeste udnyttede en hurtig omstilling. Det så længe ud som om Kölns ét-måls-føring ville blive kampens resultat, men lige efter Højbjerg kom på banen med 12 minutter tilbage af kampen, slog Köln til igen.

Yannick Gerhardt fik fat i bolden efter lige inden for kridtstregen af feltet, hvor han fik lagt bolden over i sin venstre side af målet til 2-0. Det skulle dog blive endnu værre for Schalke, der slet ikke lignede det hjemmehold, som de var.

Med seks minutter tilbage af kampen gjorde Simon Zoller det til 3-0, og slog dermed det sidste søm i Schalkes kiste i kampen.

Nederlaget betyder, at Schalke mister et stort skridt i topkampen, og kan ende med at være otte point efter topholdet Bayern Münchens efter deres kamp mod Dortmund.