Højdepunkter: Aubameyang-scoring ikke nok for Dortmund

En scoring af maskeklædte Pierre-Emerick Aubameyang var ikke nok for Dortmund, da de lørdag spillede mod rivalerne Schalke. Se højdepunkterne fra kampen her.

Schalke og Dortmund stødte lørdag eftermiddag sammen i Bundesligaen og det blev en meget intens kamp.

Første halvleg var ellers forholdsvis uden de store chancer, men der var masser af fight, specielt på midten af banen, hvor Schalke-træner Markus Weinzeirl havde valgt at stille op med tre mand.

Pierre-Emerick Aubameyang bragte dog gæsterne på 1-0 kort efter pausen efter flot forarbejde fra Shinji Kagawa.

Der blev dog bragt balance i regnskabet efter 77 minutter, da Leon Goretzka smart fandt Thilo Kehrer, der gjorde det til 1-1.

1-1 endte også med at blive kampens endelige resultat og betyder, at Dortmund nu er 18 point efter Bayern München, mens Schalke bliver på niendepladsen i Bundesligaen.

Se højdepunkterne fra kampen øverst i denne artikel.