Lewandowski gør det igen: Scorer 17. mål i 17 kampe

Selv efter en vinterpause virker Lewandowski helt ustoppelig. To scoringer blev det til fredag mod HSV, da Bayern igen vandt.

Det danske landshold kan godt tage og holde øje med Polens Robert Lewandowski, når de skal mødes i den kommende VM-kvalifikation, der begynder efter sommerferien. Fredag aften var Bayern München i gang igen i Bundesligaen efter deres jule- og vinterpause.

Her skulle de møde midterholdet fra HSV på udebane, hvor det blev til en 2-1-sejr til de sydtyske mestre.

Bayern München kom foran for første gang i kampen efter 37 minutter, da Thomas Müller blev nedlagt i feltet efter, han havde forsøgt at vippe bolden forbi René Adler. Bolden gik forbi, og dommeren pegede på straffesparkspletten. Det tog Lewandowski sig af, og han sendte målmanden til venstre og bolden til højre. 1-0 til Bayern.

HSV kom efter pausen tilbage i kampen, da der var spillet 53 minutter. Kacar sendte et frispark fra 35 meter ind i feltet, som fik lov til at sejle direkte i mål. Man kunne dog bagefter se, at Xabi Alonso havde snittet bolden, som måske snød målmand Neuer inde på stregen.

Men kun i otte minutter kunne HSV nyde at være lige med Bayern. Igen spillede Thomas Müller en stor rolle, da han et par meter udenfor feltet fik sendt et spark på mål. Inde i feltet - og lige på kanten af offside - ramte bolden Lewandowski, der rettede skuddet af, så bolden gik i mål. Det var dermed Lewandowskis 17. scoring i Bundesligaen i denne sæson.

Sejren kunne sagtens være blevet større for Bayern München, der gang på gang stresstestede Hamborg-holdet. Men nordtyskerne fik holdt Bayern nede på en ét-måls-sejr.

Med de tre point er Bayern München nu 11 point foran Dortmund, der dog har en kamp i hånden. De møder Gladbach lørdag.