Mainz slog oprykker i tæt affære

Mainz tog et stort skridt op i tabellen med 3-2-sejren over Darmstadt, der kæmpede for pointene undervejs.

Fredagens Bundesliga bød på en kamp mellem to midterhold, da Mainz tog en tæt sejr på 3-2, som kom i fare undervejs i kampen.

Allerede efter et kvarter slog Mainz til, da Stefan Bell satte panden på et frispark og bragte sit hold foran på oplæg af Danny Latza. Efter 24 minutter blev det også til 0-2 ved Yunus Malli, der udenfor feltet tog et træk til venstre og bragede afslutningen i mål.

Men Darmstadt gav ikke op og reducerede allerede tre minutter senere ved Marcel Heller, som på listig vis lobbede bolden over Mainz-keeperen.

1-2 var også stillingen ved pausen, men efter en time blev det for alvor spændende, da Marco Sailer bragte Darmstadt på 2-2. Det endte altså med at blive en Mainz-sejr, da Pablo De Blasis scorede kampens sidste mål efter 64 minutter til 2-3.

Den tætte stilling i Bundesligaen betyder, at Mainz med sejren springer fra 12. pladsen til en foreløbig 5. plads før rundens resterende kampe.