Robben og Lewandowski var flyvende i sikker Bayern-sejr

Der var styr på sagerne, da Bayern München vandt med 4-0 over Mainz i Bundesligaen.

Arjen Robben og Robert Lewandowski stjal billedet i Bayern Münchens sikre sejr på 4-0 mod Mainz, der havde bænket Viktor Fischer til kampen. Allerede efter elleve minutter var Arjen Robben på pletten, før han igen dukkede op og scorede til 2-0 blot tolv minuter senere.

Kort efter pausen ville polske Robert Lewandowski også lege med. Thomas Müller fandt sin holdkammerat, der på kølig vis sendte bolden i nederste målhjørne. Foran med 3-0 var angriberen ikke færdig med at brilliere, og derfor headede han hjemmeholdet på 4-0 efter 77 minutter.

Dermed fik det tyske storhold revancheret sit nederlag på 2-0 til Hoffenheim i sidste runde. Efter lørdagens sejr placerer Bayern München sig nu på en andenplads i Bundesligaen. Hannover er fortsat på førstepladsen med ti point efter fire kampe.

Andetsteds var Thomas Delaney med i Bremens nederlag til Schalke 04 i et opgør, der endte 1-2.