Schalke tog point fra Bayern

FC Schalke 04 overraskede lørdag, hvor man sikrede sig point mod Bundeliga-giganterne fra Bayern München.

FC Schalke 04 skulle lørdag jagte en stor overraskelse, da holdet hjemme havde besøg af mægtige Bayern München. Gæsterne stillede op med spillere som Robert Lewandowski, Mario Götze og debuterende Xabi Alonso fra start, men de undertippede værter formåede alligevel at overraske med uafgjort, 1-1.

Bayern åbnede stærkt, og fik hurtigt to gode muligheder til Thomas Müller og Robert Lewandowski, som dog misbrugte tilbuddene. Efter ti minutters spil bragte gæsterne sig dog foran, da Sebastian Rode flot servicerede Lewandowski, der kunne score til 0-1.

Bayern gik en smule ned i tempo, men fortsatte med at skabe muligheder. Som halvlegen gik kom Schalke dog bedre med i kampen, og nede med et mål ved pausen anede man stadig muligheden.

Julian Draxler åbnede med et godt forsøg for værterne kort inde i anden halvleg, men holdet skulle frem til 62. minut, før man kunne juble. Benedikt Höwedes udlignede til massiv jubel på Veltins Arena, hvor man nu øjnede point mod de tyske mestre.

Bayern forsøgte at lægge et tryk i slutfasen, men formåede ikke at ramme den sidste skarphed til at udligne. I den anden ende havde også Schalke flere gode forsøg, og efter sidste dommerfløjt kunne man juble over 1-1 i en flot kamp.