Uffe Bech fik fuld tid mod Dortmund, da Hannover tabte sjette ligakamp i træk

Dortmund sejrede helt som ventet mod Hannover 96, hvor Uffe Bech var med i hele kampen. Ligeledes levede Wolfsburg uden Nicklas Bendtner også op til favoritværdigheden mod Ingolstadt.

Hannover er i seriøse problemer i Bundesligaen. Den traditionsrige klub ligger nummer sjok, og det ændrede dagens resultat mod ligaens nummer to, Dortmund, ikke ved. Her tabte de nemlig deres sjette ligakamp i træk.

Det var dog ikke just et modløst Hannover-hold, der mødte op. Med Uffe Bech fra start formåede Hannover at holde Dortmund fra måltavlen indtil det 57. minut, hvor Henrikh Mkhitaryan scorede på Marco Reus' oplæg.

Leon Andreasen var ikke en del af Hannover-truppen, som ikke formåede at spille sig tilbage i kampen. Dermed udvider Dortmund yderligere hullet til nummer tre og fire i rækken. Nu har de nemlig hele 13 point ned til dem.

Andetsteds vandt Wolfsburg med 2-0 over Ingolstadt. Nicklas Bendtner var ikke en del af holdet, der hjemme vandt på mål af Julian Draxler og Robin Knoche i første halvleg.

Wolfsburg holder dermed fast i deres ottendeplads i Bundesligaen, mens Ingolstadt falder til en 11. plads i ligaen.