Vestergaard blev matchvinder mod Gladbach - se målet her

Danske Jannik Vestergaard blev matchvinder for Werder Bremen, der slog Gladbach med 2-1.

Allerede i første halvleg var Jannik Vestergaard tæt på at score, da han på et tordrende frispark efter 21 minutter sendte bolden på mål. Dog formåede Borussia Mönchengladbachs målmand Yann Sommer at finde en fantastisk redning frem, da han reddede bolden.

Efter 39 minutter blev der idømt straffespark til hjemmeholdet på Weser Stadion. Det var den tidligere AGF'er Aron Johannson, der skulle tage sig af straffesparket, og amerikaneren efterlod ingen chancer for målmanden ved et lavt skud ved højre stolpe.

Fem minutter senere var Gladbach dog hurtigt med udligningen, da Lars Stindl sendte bolden i mål efter en flot assist af Thorgan Hazard. En begivenhedsrig første halvleg sluttede dermed med stillingen 1-1.

Efter 53 minutter ville Jannik Vestergaard dog ændre kampens udfald, da han efter et flot indlæg fra Zlatko Junuzovic bragede bolden ind i målet efter et af hans karakteristiske hovedstød. Flot mål af danskeren.

Mod slutningen af kampen fik Felix Kroos muligheden for at udbygge scoringen, da der blev dømt straffespark til Werder Bremen, og i situationen blev Gladbachs Granit Xhaka endda vist sit andet gule kort.

Dog formåede Kroos ikke at score på straffesparket, da han spark med få centimeter forbipasserer stolpen. Tæt på.

Der skete ikke mere i kampen, og Werder Bremen fik sæsonens første sejr mens Gladbach for tredje kamp i streg tabte. Dermed er de sidst i Bundesligaen.