Vestergaard og co. sikrede livsvigtig storsejr mod Stuttgart og kravler over stregen

To af Tysklands mere traditionsrige klubber stod overfor hinanden mandag i en vigtig kamp om overlevelse.

Både Werder Bremen og Stuttgart har inden for de seneste 15 år vundet Bundesligaen, men nu kæmper begge klubber for overlevelse i den bedste tyske fodboldrække. Mandag aften stod de over for hinanden i en livsvigtig kamp om overlevelse.

Og det blev en kamp, som Werder Bremen ganske sikkert, trak sig sejrrigt ud af.

Med Jannik Vestergaard fra start, var Werder Bremen foran med hele 3-1 ved pausen, og selvom selvmålsskytten fra første halvleg, Federico Barba, i anden halvleg reducerede til 3-2, så formåede Claudio Pizarro alligevel at bringe Bremen yderligere foran.

Med ti minutter igen blev kampen afgjort, da Fin Bartels med sit andet mål i kampen cementerede Bremens tre points med sin scoring til 5-2.

Resultatet, der blev udvidet til 6-2, sikrer tre meget vigtige Werder Bremen-points i Bundesligaen, der gør at de kravler over stregen på 15. pladsen, mens Stuttgart må se sig degraderet til 17. pladsen, der betyder direkte nedrykning.