Vestergaards Bremen leverede overraskelse i den tyske pokal

Werder Bremen er videre til semifinalerne i den tyske pokalturnering efter en 3-1 sejr over Bayer Leverkusen

I Bundesligaen ligger de i hver sin ende af tabellen.

Men det var ikke til at se i tirsdagens pokalkamp mellem Werder Bremen og Bayer Leverkusen, som Bremen vandt 3-1 på udebane.

Jannik Vestergaard, der fik fuld spilletid for Werder Bremen, var i kampens anledning placeret på den defensive midtbane frem for sin vante plads i forsvaret.

Danskeren leverede et fint indtryk på den lettere uvante position, men han kunne ikke gøre noget ved den første scoring i kampen.

Den tilfaldt Bayer Leverkusen, da Javier 'Chicharito' Hernandez udnyttede et straffespark begået mod Stefan Kiessling.

Blot ni minutter senere kunne Santiago Garcia dog bringe balance i regnskabet, da han efter et frispark stod godt placeret foran Leverkusens mål til at sparke bolden i nettet.

Der skulle dog komme endnu et mål i første halvleg. Leverkusens Wendell fældede Fin Bartels i eget felt, og da han var sidste mand, betød det rødt kort og straffespark.

Det tog den rutinerede angriber Claudio Pizarro sig af, og han kunne score sit femte mål i de seneste fire kampe.

I anden halvleg pressede Bayer Leverkusen på, men det åbnede op for kontraangreb til Werder Bremen.

Syv minutter før tid udnyttede Florian Grillitsch netop sådan et, da han scorede kampens sidste mål, og dermed sendte Werder Bremen videre til semifinalerne i den tyske pokalturnering.