Wolfsburg comeback uden Bendtner

Wolfsburg kom tidligt bagud i hjemmekampen mod FC Köln, men fik vendt kampen til en 2-1 sejr.

Nicklas Bendtner var atter ude i kulden, da Wolfsburg hjemme tog imod FC Köln i Bundesligaen. På banen kunne han dog følge holdkammeraterne tage alle tre points, da holdet vendte 0-1 til 2-1.

Wolfsburg startede aggressivt, og var tæt på at komme foran i det fjerde minut. Hovedstødet fra Naldo gik dog tæt over mål. Det var dog gæsterne fra Köln, der tog føringen rundet ti minutters spil. Dominic Maroh leverede en flot tæmning i feltet, og bragede gæsterne i front.

Wolfsburg svarede dog hurtigt igen. Bas Dost dukkede op i feltet efter et kvarter, og pandede værterne på 1-1. Tempoet faldt efter den hæsblæsende indledning, og de to hold måtte gå til pause med 1-1 på tavlen.

I anden halvleg pressede Wolfsburg på, hvor flere gode muligheder opstod. Først tolv minutter før tid kunne holdet dog juble på ny. Naldo kom højest på et hjørnespark, og sikrede med et kraftfuldt hovedstød Wolfsburg-sejren på 2-1.