Wolfsburg uden Bendtner fik uafgjort i Dortmund

Den danske angriber Nicklas Bendtner har fortsat langt vej til fast spilletid i Wolfsburg. Onsdag var end ikke på bænken for Wolfsburg, der fik reddet uafgjort i land i Dortmund.

Nicklas Bendtner havde tidligere onsdag varslet, at han ikke ville komme i aktion for Wolfsburg, der spillede ude mod Borussia Dortmund i Bundesligaen, og danskeren havde da også ret i, at han var siet fra. Og fra sofaen kunne Nicklas Bendtner så se sine holdkammerater spille 2-2 mod Dortmund.

Den danske angriber har tidligere sagt, at han skal bruge noget tid, før han igen rammer storformen, men det begynder nok at spidse til for Bendtner, for spørgsmålet er, hvor længe bil-byen Wolfsburg har tålmodighed og tro på den danske angriber. Bendtners holdkammerater kom bagud allerede efter otte minutters spil, da hurtigløberen Pierre-Emerick Aubameyang sendte hjemmeholdet i front.

Der var alligevel noget at juble over, for belgiske Kevin de Bruyne bragte balance i regnskabet efter en lille halv times spil, men i anden halvleg scorede italienske Ciro Immobile et kvarter før tid det, der lignede sejrsmålet. Heldigvis for Wolfsburg fik forsvarsspiller Naldo udlignet til slutresultatet 2-2 kort før tid.

Det uafgjorte resultat betyder, at storholdet Dortmund fortsat er under nedrykningsstregen i Bundesligaen, mens Wolfsburg forbliver på andenpladsen. Bendtners klub er dog mere presset i toppen, for både Borussia Mönchengladbach og Leverkusen på henholdsvis tredje og fjerdepladsen tog sejre onsdag.

Det samme gjorde nummer fem i ligaen, Schalke 04, der vandt 2-1 ude over Paderborn.

Aftenens bedste underholdning stod Frankfurt og Hertha Berlin for, da de to klubber spillede 4-4 i Frankfurt. Hertha Berlin var ellers foran med 3-0.

I 2. Bundesliga var en skadet Yussuf Poulsen ikke med, da RasenBallsport Leipzig spillede 0-0 ude mod Aalen.