Wolfsburg ydmygede de tyske mestre

Nickals Bendtner fik syv minutter for Wolfsburg, der klædte Bayern München fuldstændig af med en 4-1-sejr.

Med et forspring på 11 point inden fredagens kamp mellem Bayern München og Wolfsburg havde flere eksperter allerede udråbt sydtyskerne til tyske mestre. Men den vurdering må de nok trække tilbage. For første gang i sæsonen tabte nemlig Bayern München.

Mødet mellem de to tophold endte således med en overraskende 4-1-sejr til Wolfsburg, der havde Nicklas Bendtner på bænken i 83 minutter.

På denne sejrens dag var der dog dårligt personligt nyt for den danske angriber. Bendtners direkte konkurrent, Bas Dost, leverede nemlig den nødvendige føring, som gjorde det svært for Pep Guardiolas mandskab.

Allerede efter få minutter satte hollænderen sidste fod på et kontraangreb, der endte i Manuel Neuers net, og mod slutningen af halvlegen halvflugtede Dost bolden op i det lange hjørne fra kanten af feltet.

Så var hjemmeholdet i front 2-0, og det lignede et rent drømmeresultat, da Kevin de Bruyne udnyttede nye huller i FC Bayerns tre-mandsforsvar få minutter inde i anden halvleg og gjorde det til 3-0.

Men bare få minutter efter fik Juan Bernat reduceret til 3-1. Men noget comeback skulle man ikke vente. For med 17 minutter tilbage slap Kevin de Bruyne atter igennem og udstillede en svag Bayern-defensiv med sin scoring til 4-1.