Ankersen tæt på Champions League

Red Bull Salzburg vandt med 2-1 hjemme over Malmø FF, men må være skuffede efter et koks i overtiden.

Danske Peter Ankersen sad på bænken i hele opgøret, da Red Bull Salzburg vandt med 2-1 over svenske Malmø FF.  Umiddelbart et godt resultat for de storsatsende østrigere, men de kan dog være let utilfredse med kun at vinde med et enkelt mål.

Den spanske angriber Jonatan Soriano var her, der og alle vegne, og man forstår godt, at han har scoret hele ni mål i sæsonens første fire kampe. Tre gange kanonerede han bolden på træværket i løbet af de første 45 minutter, og da den ene af disse returer landede for fødderne af Schiemer, så stod det 1-0 til hjemmeholdet ved pausen.

I anden halvleg lykkedes det så endelig for Soriano at sparke bolden i kassen bag ved den danske keeper Robin Olsen i Malmø-målet. På frispark efter 54 minutter formåede den spanske angriber at sparke bolden udenom muren og i netmaskerne.

Alle troede dermed at kampen var afgjort, men det var Salzburgs keeper Gulacsi og forsvarsspiller Ramalho ikke helt enige i, for i et kæmpe koks i overtiden løb de to sammen, og så endte bolden ved Emil Forsberg, der let kunne sparke bolden i kassen.

Dermed vandt Salzburg med 2-1, men den svenske overtidsscoring kan vise sig yderst vigtig i ruturen, hvor en 1-0-sejr pludselige vil være nok til at sende Malmø FF videre.