Arsenal udraderede Ludogorets

Londonmandskabet var i hopla i onsdagens Champions League-opgør. Hele 6-0 lød målscoren på.

Arsenal fortsatte onsdag aften sejrsstimen og er nu ubesejret i 11 kampe i træk.

Aftenens "offer" var bulgarske Ludogorets, der blev sendt hjem med tenniscifre: 6-0.

Alexis Sanches og Theo Walcott stod for en 2-0 føring ved pausen, der åbenbart har virket som en vitaminindsprøjtning for hjemmeholdet selv. I hvert fald satte de for alvor farten op i anden halvleg.

Alex Oxlade-Chamberlain kom på tavlen allerede ét minut efter pausen. Og herfra stod der Mesut Özil på resten. Tre mål kom der fra hans fødder, inden dommeren kunne fløjte kampen af.

Andetsteds i gruppe A havde PSG besøg af  Basel. Her blev det til en sikker 3-0 sejr til hjemmeholdet på mål af Di Maria, Lucas og Cavani.

Efter onsdagens runde fører Arsenal nu gruppen med syv point. Det samme har PSG, mens både Basel og Ludogorets ligger med et enkelt point.