Bayern kørte hårdt kæmpende hollændere over

I en målrig affære besejrede Bayern München PSV med 4-1.

Bayern München åbnede Champions League-gruppespillet med en overbevisende 5-0-sejr over gruppens prygelknape, FK Rostov.

Men i anden kamp i gruppespillet led man et skuffende 1-0-nederlag til Atletico Madrid på Vincente Caldéron.

Onsdag aften var der så mulighed for igen at hive en sejr hjem, da PSV besøgte Allianz Arena.

Det gik også som forventet for sydtyskerne, der hurtigt kom foran med 2-0 allerede efter 20 minutter. Thomas Müller og Joshua Kimmich stod for målene. Kort før pausen reducerede PSV til 1-2 ved Luciano Narsingh.

Bayern München gik dog hurtigt igen greb om kampen med Robert Lewandowskis 3-1-scoring og 10 minutter før tid lukkede Arjen Robben fuldstændigt kampen til 4-1.

I gruppens anden kamp fik Atletico Madrid en smal 1-0-sejr på udebane mod FK Rostov.