Cristiano Ronaldo matchvinder i Schweiz

Cristiano Ronaldo sikrede Real Madrid en 1-0-sejr over FC Basel. Liverpool dummede sig på udebane mod Ludogorets.

Det har i sandhed været Lionel Messis uge i kraft af, at Barcelona-stjernen har slået hele to rekorder i at score flest mål, så de fleste regnede med, at rivalen Cristiano Ronaldo ville slå tilbage onsdag aften i Real Madrids Champions League-kamp mod Basel – som man så tit ser det med Ronaldo og Messi.

Og sådan gik det selvfølgelig også. Verdens bedste fodboldspiller blev matchvinder, da Real Madrid slog Basel 1-0 og sikrede sig førstepladsen i gruppe B.

Afgørelsen faldt efter 35 minutters spil. Formstærke Karim Benzema fik kæmpet sig vej til baglinjen, og inde foran mål fandt han Cristiano Ronaldo, der uden problemer kunne sende bolden det sidste stykke i netmaskerne til 1-0, som altså også blev kampens slutresultat.

I gruppens anden kamp floppede Liverpool fælt mod Ludogorets, som ellers regnes for et af Champions Leagues dårligste hold. I den første kamp på Anfield reddede Steven Gerrard Liverpool fra en skuffende uafgjort med en scoring i overtiden, men denne gang fik Ludogorets det ene point. Opgøret endte således 2-2.

Gæsterne startede skidt, og der var således blot spillet tre minutter, da Dani Abalo gjorde det til 1-0 til Ludogorets. Ricike Lambert svarede dog hurtigt tilbage og udlignede fem minutter senere, og efter 37 minutter gjorde Jordan Henderson det også til 2-1. Dette lignede kampens slutresultat, men to minutter før tid sikrede Georgi Terziev Ludogorets det ene point med udligningen til 2-2.

Resultaterne betyder, at Real Madrid vinder puljen, mens Liverpool og Basel skal ud i et sandt drama om andenpladsen i sidste runde. Basel kan nøjes med uafgjort.