Di Matteo: Juventus er et klasse hold

Chelsea var foran 2-0, men måtte nøjes med 2-2 mod Juventus, og det ærgrer manager Roberto Di Matteo.

Det lignede en god start for de forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea, der var foran med 2-0 mod slutningen af første halvleg mod Juventus på to mål af nyindkøbet Oscar, men englænderne smed føringen over styr og måtte nøjes med 2-2.

Efter kampen var manager Roberto Di Matteo ærgerlig over, at Chelsea ikke kunne holde fast i føringen, men han roste samtidig Juventus for at komme tilbage.

- Vi var i en god position til at vinde kampen. Vi lavede et par fejl ved deres mål, men de havde god bevægelse og kvalitet i deres afslutninger, og vi var lidt flade. Vi mødte et klasse hold i dag, siger Roberto Di Matteo til BBC.

Manageren kunne se sit nyindkøb Oscar lave et godt mål til 1-0, og et helt fantastisk mål til 2-0 to minutter senere. Og det glæder manageren, at den lille brasilianer nu er kommet i gang.

- Det er fantastisk for Oscar. Vi ventede på den rigtige kamp, inden vi ville bringe ham i startopstillingen. Hans andet mål var fantastisk, siger manageren.

Chelsea gæster Parken og FC Nordsjælland næste gang.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Courtois ser gerne Cech blive

06:26 Thibaut Courtois håber, at Petr Cech vil blive i London-klubben, selvom han er blevet overhalet af den unge belgiske keeper i målmandskapløbet. Læs mere
 

Atletico hentede sen uafgjort mod Real Madrid

06:11 James Rodriguez sendte Real Madrid i front, men en hurtig udligning sikrede Atletico Madrid 1-1 i det første af to opgør i den spanske Super Cup. Læs mere
 

Delaney: FCK gjorde det mod Ajax

00:13 Thomas Delaney holder fast i det spinkle håb om at vinde med to mål i returopgøret mod Leverkusen. Læs mere
 

Andreas Cornelius: Vi kan score to mål i Leverkusen

19/08 Andreas Cornelius mener, at FC Københavns personlige fejl kostede dyrt mod Bayer Leverkusen. Læs mere
 

FC København en klasse under Bayer Leverkusen i nederlag

19/08 FC København måtte tirsdag aften se sig slået med 2-3 hjemme i TeliaParken, da Bayer Leverkusen kom på besøg i Champions League-kvalifikationen. Læs mere