FC København taber første stik mod Vardar

FC København led et knæk i første opgør mod Vardar, som blev tabt med 1-0.

I dag ventede første kamp i tredje runde af Champions League-kvalifikationen for seedede FC København, da de på udebane mødte makedonske Vardar.

Det danske mandskab kom fint fra start, og efter få minutters spil havde Jan Gregus et langskudsforsøg, som dog nemt blev pareret ud til hjørnespark. Ingen af holdene fik dog for alvor gang i spillet, så kampen var den første tid meget åben.

Vardar fik bedre og bedre fat i spillet, så FC København fik testet afstemningerne til fulde. Danskerne formåede at holde buret rent til pausen.

I anden halvleg levede kampen igen op, og igen blev den meget lige. Vardar kom frem til flere chancer på grund af særligt Erik Johanssons usikkerhed, men FC København havde også muligheder, som ikke blev udnyttet.

Efter 65 minutter gik den dog ikke længere, da Jonathan Balotelli udnyttede en dårlig clearing, og så var Vardar pludselig foran 1-0.

Selvom FC København prøvede ihærdigt, og Nikolaj Thomsen var tæt på, hvis det ikke var for et kluntet venstreben, var der intet, der lykkedes, og dermed må de rejse hjem til Danmark med et nederlag i bagagen.