FCK taber i Aserbajdsjan

Qarabag FK viste sig overraskende gode mod et FC København-mandskab, som havde svært ved at finde rytmen.

FC København skulle her til aften forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt, i Champions League playoff-kampen mod Qarabag, forud for returopgøret i Parken i næste uge, men det viste sig at være lige så svært som frygtet.

Qarabag viste hurtigt, at de er gode på omstillinger, da Mahir Madatov var lige ved at komme igennem i venstre side, men indlægget var uden adresse.

Efter 25 minutter gik det galt for københavnerne, da Dino Ndlovu testede Robin Olsen. Den svenske keeper fik ikke ordentlig fat i bolden, og Mahir Madatov kunne sende riposten i nettet til en 1-0 føring til hjemmeholdet.

Fernando Santander var kort før pausefløjt tæt på at udligne score, men måtte se forsøget gå forbi mål.

Efter pausen fortsatte billedet fra første halvleg, hvor begge mandskaber spillede frisk til. Men det var Qarabag, som var stærkest på bolden, og det frustrerede tydeligvis mange af FC Københavns spillere.

Robin Olsen havde flere gode indgreb og redninger i kampen, og havde det ikke været for ham, havde Michel formentlig udbygget føringen til Qarabag i det 77. minut, men en god redning holdte de danske mestre inde i kampen.

FC København er heldige med kun at tabe 1-0 til et veloplagt Qarabag-mandskab, og der skal ændres meget til returopgøret, hvis Danmark skal have et hold med i Champions League-gruppespillet.