Juventus kæmpede længe for sejr i Porto

Juventus havde svært ved at bryde 10-mands Porto op, men pludselig havde de scoret to gange.

Der gik længe før, Juventus fik hul på bylden, men de italienske mestre forlod Porto med en 2-0-sejr.

Juventus var uden Leonardo Bonucci, som havde et skænderi med Massimo Allegri tidligere på ugen. Det udløste en intern karantæne til italieneren, mens træneren valgte at give sig selv en bøde for optøjet.

Efter en lille halv time fik Portos Alex Telles en ægte karantæne at føle på, da han fik sit andet gule kort. Et tyndt gult kort blev fulgt op af et fuldt fortjent, da han fjernede benene under Stephan Lichtsteiner helt ude ved sidelinjen.

På trods af det røde kort havde Juventus meget svært ved at spille sig igennem Portos defensiv, men 20 minutter før spil blev de reddet af en uheldig berøring. Dybala forsøgte at spille en bold dybt, som blev ramt af en forsvarsspiller, inden den røg i fødderne af Pjaca, der tæskede bolden i mål.

1-0 målet blev scoret i det 72. minut. I det 73. minut blev Dani Alves sat på banen, og allerede i det 74. minut havde brasilianeren scoret, da han modtog et indlæg fra den modsatte back i feltet.

Dermed tager Juventus hjem med et meget pænt resultat.