Juventus og Barcelona leverede i gruppe D

Både Juventus og FC Barcelona vandt deres respektive kampe i Champions League-gruppe D.

De spanske vicemestre og de italienske mestre var store favoritter fordu for deres opgør mod henholdsvis Sporting og Olympiakos, og de to hold levede, uden at imponere, op til favoritværdigheden.

For Juventus krævede det en indskiftning før de fik hul på bylden. For i det samme minut som Gonzalo Higuain blev sendt ind scorede han til 1-0.

Små ti minutter senere fordoblede Mario Mandzukic føringen, da han med en hurtig reaktion satte panden på en clearing fra en Olympiakos-forsvarer.

Det lykkedes ikke nogen af FC Barcelonas mange stjernespillere at putte bolden i nettet, og derfor er de nok glade for at Sebastian Coates passerede sin egen målmand, da han ikke formåede at afværge et indlæg fra Messi.

Resultaterne betyder, at FC Barceloan lægger sig alene i spidsen af gruppe D med seks point, mens Juventus og Sporting kan notere sig tre point hver.