Juventus storsejrede over svage kroater

Juventus kom fra Stadion Maksimir i Zagreb med en flot 4-0-sejr

Juventus spillede i sidste runde 0-0 mod Sevilla hjemme på Juventus Stadium, så der var en smule pres på de italienske mestre, da de tirsdag mødte Dinamo Zagreb.

Den opgave løste Massimiliano Allegris mandskab dog ganske fint. De kom nemlig fra Kroatien med en 4-0-sejr i bagagen.

Det skete hovedsageligt grundet en flot præstation i første halvleg. Miralem Pjanic bragte efter 24 minutter gæsterne i front og bosnieren asissterede syv minutter senere Gonzalo Higuains 2-0-kasse.

I anden halvleg pyntede Paulo Dybala med et fabelagtigt mål til 3-0, mens Dani Alves også ville lege med og scorede til 4-0 kort før tid.

I gruppens anden kamp mellem Sevilla og Lyon var det hjemmeholdet, der løb med sejren. Et mål af Wissem Ben Yedder i det 53. minut var nok for Sevilla.

Derfor er det efter to runder Juventus, der fører puljen foran Sevilla. Dinamo Zagreb er allersidst med 0 point, mens Lyon er på tredjepladsen med 3.