Kjær med assist, da Fener besejrede AS Monaco

Simon Kjær lavede en assist, da Fenerbahce her til aften besejrede AS Monaco med 2-1 hjemme i Istanbul.

Simon Kjær og Fenerbahce tog her til aften imod AS Monaco i en kamp, hvor den danske viking var anfører på Istanbul-mandskabet. Şükrü Saracoğlu Stadium var her til aften forbavsende tomt, men det forhindrede ikke tyrkerne i at spille en fin kamp.

Fenerbahces danske anfører lagde en flot bold frem til nigerianske Emenik, som afdriblede gæsternes keeper og sendte bolden i mål. På det tidspunkt var der spillet 39 minutter. Blot tre minutter senere udlignede Monaco, da Falcao kom igennem på noget heldig vis og sparkede bolden i det tomme mål.

Afgørelsen faldt 29 minutter før tid, da van der Wiel lagde bolden indover til målscoreren til 1-0, som ikke svigtede. Dermed har Kjær og kompagni et okay udgangspunkt, inden de gæster Stade Louis II i næste uge. Her må der ikke være tyrkiske fans i Monaco.

Andetsteds fik Legia Warszawa et fint resultat ude mod de slovakiske mestre Trencin, som blev besejret med 1-0. De gæstende fans var mødt op i en hvid mur på udebaneafsnittet - lidt ligesom det ventes, at Brøndby i morgen kommer til at troppe op i Berlin i gult.