Kjær på bænken i CL-succes til Sevilla

Simon Kjær sad på bænken hele kampen, da Sevilla spillede sig i Champions League.

Sevilla vandt 2-1 i det første opgør mod Istanbul Basaksehir i den sidste kvalifikationsrunde til Champions League.

Dermed havde den spanske klub et godt udgangspunkt for at nå til gruppespillet, og det blev også tilfældet, da de gik videre med samlet 4-3.

Drømmestarten for Istanbul Basaksehir kom ellers efter 17 minutter. Eljero Elia timede sit indløb i feltet perfekt, og så var det ingen sag for ham at sende bolden i kassen til 1-0.
Spændingen var derfor på sit højeste, men efter pausen udlignede Sergio Escudero for Sevilla.

Midt i anden halvleg blev Nolito skiftet ind, og han skulle blot bruge tre minutter, før han lavede et assist. Wissam Ben Yedder udnyttede nemlig Nolitos aflevering i feltet på kynisk vis ved at lægge den over i modsatte hjørne.

Dermed synes Sevilla nu sikker på at gå videre, men syv minutter før tid udlignede Edin Visca for tyrkerne, som nu bare skulle bruge et enkelt mål for at gå videre.

Det kom imidlertid ikke, og dermed endte kampen 2-2, hvorfor Sevilla vinder sammenlagt med 4-3.

Napoli spillede sig også videre til gruppespillet, da de vandt 2-0 over Nice og dermed sejrede 4-0 sammenlagt. Olympiakos og Maribor er ligeledes klar til Champions League.