Leicester-eventyret sluttede i kvartfinalen

Leicester kæmpede bravt, men måtte endeligt se sig slået ud af Atletico Madrid.

Det var en erfaren Champions League-deltager mod én af klassens helt nye drenge, der mødtes, da Champions League-lodtrækningen parrede Atletico Madrid med Leicester i turneringens kvartfinaler.

Første opgør endte i sidste uge med en 1-0-sejr på Vicente Calderon til Atletico Madrid, der stod med gode kort på hånden forud for returkampen på et tændt King Power Stadium.

Men Diego Simeones tropper syntes i kampens første halvleg ikke rystet af den fremragende stemning i Leicester, der blev dæmpet gevaldigt med Saul Niguez' fremragende hovedstødsscoring efter 26 minutter.

Til anden halvleg satsede Leicester-cheftræner Craig Shakespeare. Han smed Leonardo Ulloa og Ben Chilwell på banen og det hjalp.

Det hjalp. Leicester kunne nemlig bringe sig på 1-1 efter 61 minutter ved Jamie Vardy og netop Vardy fik en stor chance et kvarter senere, som sidste sæsons Leicester-topscorer dog ikke udnyttede.

På trods af tungt pres i slutminutterne måtte The Foxes indse, at kvartfinalen blev endestationen - Atletico Madrid er videre til semifinalen.