Manchester City ude af Champions League

Monaco overrasker og sender Guardiola og Manchester City ud, og sikrer sig dermed en plads i Champions League kvartfinalen

Det var et veloplagt Monaco mandskab, som lagde fra start, da skulle forsøge at vende et 5-3 nederlag fra det første opgør i Manchester City.

Allerede efter 7 minutters spil lykkedes det at komme igennem englændernes forsvar, da den unge offensiv-spiller Kylian Mbappe driblede let igennem og tvang Wilfredo Caballero ud i en udemærket redning.

Det lod dog ikke til, at Manchester City havde forstået advarslen, og minuttet efter dukkede selvsamme Kylian Mbappe op blandt venner og fjender og sendte et indlæg fra Bernardo Silva i mål.

Der stod Monaco på første havleg og i det 16. minut lykkedes det endnu engang Kylian Mbappe at få bolden i mål, men desværre for ham og Monaco var der vinket for offside.

Efter en halv times spil skulle det blive værre for Manchester City, da Fabinho fik en præcis aflevering langt inde i feltet fra Benjamin Mendy, hvorfra han med et hårdt og fladt skud kunne gøre det til 2-0, som også var stillingen ved pausefløjt.

Efter havlegen var det to forvandlede hold, som kom ud. Manchester City var mere boldbessidene og aggresive i presspillet. Især Sergio Agüero livede op, og tog ansvar for sit hold. Det lykkedes dog ikke argentineren at reducere, selvom han have to gode muligheder.

I stedet var det Leroy Sané, som efter en ripost kunne gøre det til 2-1 efter 71 minutter.

Kampen var dog ikke slut endnu, og blot seks minutter efter var den gal for Manchester City igen, da Tiemoue Bakayoko bankede bolden i mål med et solidt hovedstød.

Det blev kampens sidste scoring, hvilket betyder, at Monaco sender Manchester City ud og vender 5-3 nederlaget fra første opgør.