Manchester City vandt sikkert i Ukraine

Manchester City har det ene ben i kvartfinalen efter en 3-1-sejr ude over Dynamo Kiev.

Manchester City har i en årrække brugt millioner og atter millioner på ikke mindst spillertruppen, men indtil videre er det nærmest katastrofalt, hvor lidt englænderne har fået ud af det i Champions League. I år har City chancen for at tage revanche, og onsdag tog holdet et stort skridt mod kvartfinalerne.

På udebane i Ukraine lykkedes det Manchester City at besejre Dynamo Kiev med 3-1, og Manuel Pellegrinis tropper havde styr på kampen i størstedelen af de 90 minutter, selv om det var tæt på at gå galt i anden halvleg.

Gæsterne bragte sig foran efter et kvarter. I forbindelse med et hjørnespark dukkede lille Sergio Aguero op i feltet, og han havde masser af tid til at tage bolden til sig og banke den i nettet til 1-0. Aguero havde også en fod med i målet til 2-0, som faldt med fem minutter til pausen. Argentineren spillede fikst bolden til Raheem Sterling, der kom i et overlap, og han lagde den på tværs til en helt fri David Silva, der gjorde det til 2-0 i et tomt mål.

På dette tidspunkt lignede det mere, at det skulle blive 3-0 og 4-0 i anden halvleg, end at Dynamo Kiev ville komme tilbage, men ukrainerne spillede frisk til, og efter en time gav det pote. Vitaly Buyalsky afsluttede, og på vej mod målet blev bolden rettet af og snød Joe Hart. 1-2.

Samme Vitaly Buyalsky var centimeter fra at udligne med ti minutter tilbage, da han blev sat i scene af indskiftede Miguel Veloso, men Joe Hart diskede op med en klasseredning. Kort efter havde Yaya Touré en kæmpechance i den modsatte ende, men han kiksede sit hovedstød. Til gengæld var der ingen slinger i valsen fra ivorianeren, da han afgjorde kampen kort før tid. Yaya Touré modtog bolden på kanten af feltet og bankede den i det lange hjørne med venstrebenet.

Dermed endte opgøret i Kiev med en 3-1-sejr til Manchester City. Der er returkamp på Etihad Stadium den 15. marts.