Nulløsning sender Atletico Madrid videre i Champions League

Atletico Madrid skulle undgå at tabe med 3 mål eller flere, hvis de skulle videre i Champions League på bekostning af Leverkusen

Leverkusen var tvunget til at komme frem på banen, hvis de ville gøre sig forhåbninger om videre avancement, da de skulle hente et 4-2 nederlag fra sidste uges hjemmekamp mod Atletico Madrid.

Det var dog ikke tyskerne, som kom frem til de største chancer i første halvleg. I stedet var det Angel Correra, som fik kampens første mulighed, da han efter 38 minutters spil fremtvang en stor redning fra Bernd Leno.

Kort efter var de så Kokes tur til at fyre en missil af mod Bernd Leno i Leverkusen målet, men heller ikke hans skud fandt vej til netmaskerne, og dermed kunne holdene gå til pausen med 0-0.

Efter pausen kom der lidt mere gang i Leverkusen, og især Kevin Volland forsøgte at gøre sit for at få sit hold videre i turneringen.

Det lykkedes dog ikke for ham eller resten af Leverkusen-mandskabet at score, og da Atletico Madrid heller ikke fik bolden i mål, sluttede kampen som den startede 0-0.

Dermed er Atletico Madrid videre til kvartfinalerne i Champions League.