Overbevisende Napoli bankede Benfica

Gæsterne fra Benfica fik ikke et ben til jorden, da de onsdag gæstede Napoli i Champions League.

Efter uafgjort mod Besiktas i første runde, skulle Benfica op i gear, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om avancement i Champions Leagues gruppe B.

Onsdagens opgave bød på Napoli på udebane, men her blev portugiserne kørt over fra kampens start.

Allerede efter 20 minutter havde kaptajnen Marek Hamsik hamret Napoli på 1-0. En føring der i anden halvleg hurtigt blev øget ved først Dries Mertens i det 51. minut, så Arkadiusz Milik i det 54., og til slut Dries Mertens i det 58. minut.

De syv minutter i anden halvleg gjorde det af med Benfica, der, på trods af to sene reduceringer, nu skal kæmpe med Besiktas og Dynamo Kiev om avancement, efter et smertefuldt 4-2-nederlag.

Og lige netop Besiktas og Dynamo Kiev spillede 1-1 i aftenens andet opgør fra gruppe B. Ricardo Queresmas føringsmål blev i kampens 65. minut udlignet af netop indskiftede Viktor Tsygankov. Resultatet betyder, at Besiktas indtager gruppens andenplads bag Napoli, der står noteret for maksimumpoints. Kiev og Benfica deler netop nu sidstepladsen.