Real Madrid fra Rom med 2-0-sejr

Cristiano Ronaldo og Jesé scorede målene, da Real Madrid besejrede AS Roma 2-0 i den første Champions League-ottendedelsfinale.

Der var ikke voldsomt mange målchancer, da AS Roma tog imod Real Madrid i Champions League-ottendedelsfinalen, men alligevel kedede man sig ikke på noget tidspunkt i løbet af de 90 minutter. Der var nemlig masser af tempo, nerve og intensitet.

AS Roma har tidligere fået nogle gevaldige prygl mod de store hold i Champions League, men denne onsdag havde italienerne stor ære af kampen. Æren formåede holdet dog ikke at veksle til et særlig brugbart resultat. Real Madrid vandt således opgøret i Rom med 2-0.

Første halvleg var nærmest blottet for chancer, men efter pausen kom der gang i sagerne, og spillet bølgede frem og tilbage. Særligt Real Madrid formåede at presse romerne, og efter 57 minutters spil gav det pote.

Marcelo lagde en bold i dybden til Cristiano Ronaldo, der efter en fiks detalje bag om støttebenet kom til afslutning, og via en Roma-spiller snød den Wojciech Szczesny i værternes mål og gik i nettet til 1-0.

Roma skiftede senere i halvlegen Edin Dzeko ind og begyndte at spille mere direkte. Det førte nogle chancer med sig – blandt andet til den store bosnier – men åbnede også for kontrastød i den anden ende. Til tider var det rent skydetelt, og det trak for alvor op til flere scoringer. Med fire minutter igen kom målet så, da indskiftede Jesé gjorde det til slutresultatet 2-0 med et fladt spark i det lange hjørne.

Der er returkamp på Santiago Bernabeu den 8. marts.