Roma undgik nederlag trods Vermaelens debutudvisning

Thomas Vermaelen fik gjort sig uheldigt bemærket i sin debut, da Roma spillede 1-1 ude mod Porto. Modsat gjorde Alexandre Pato god figur i sin debut for Villarreal.

Anden del af Champions Leagues playoff-kampe blev onsdag aften spillet, og det var med to større opgør på programmet.

I Portugal tog FC Porto hjemme imod AS Roma, og det blev en intenst kamp, hvor gæsterne først kom godt fra start ved, at bringe sig foran takket være et selvmål, men kun tyve minutter senere, kort før pause blev debutanten Thomas Vermaelen udvist for en grov tackling.

I anden halvleg udlignede hjemmeholdet overtallet, og direkte fra straffesparkspletten hamrede André Silva bolden i kassen til 1-1.

Chancerne var til mere, men Porto kom ikke tættere på en føring, som de kunne videreføre til returkampen i Rom næste uge.

Andetsteds havde Monaco bedre held med at afgøre tingene. Fabinho bragte fyrstestatens hold foran efter kun tre minutter på et straffespark, men debutanten Alexandre Pato udlignede for Villarreal kun ti minutter før pause til 1-1. Efter 72 minutter afgjorde Bernado Silva dog kampen, og franskmændende tager en solid 2-1-føring med hjem, hvor de kan lune sig på udebanemålene.

Ludogorets slog Viktoria Plzen med 2-0 på hjemmebane, og dermed har tjekkerne en svær returkamp til gode på hjemmebane, hvis de skal avancere i Champions League.