Ronaldo og Bale bag Real Madrid sejr i Dortmund

Det lykkedes de forsvarende Champions League-mestre at få skovlen under Dortmund på udebane.

Der var store forventninger til dagens mest omtalte Champions League-opgør mellem Dortmund og Real Madrid, som sidstnævnte kunne trække sig sejrsrigt ud af.

Kampen startede ud i et højt tempo, hvor begge mandskaber som forventet satsede på omstillinger, og det var Dortmund, som havde optræk til den største chance i begyndelse.

Et indlæg fra Maximilian Philipp skaber kaos inde i Real Madrid-feltet, hvor Sergio Ramos ender med at skubbe bolden ud til hjørne med hænderne. Med vilje eller ej vælger kampens dommer, Bjorn Kuipers, at lade tvivlem komme den spanske anfører til gode, og fløjten forbliver tavs.

Efter 18 minutters spil kom kampens første mål. Daniel Carvajal sender en høj stikning afsted til Gareth Bale, som kommerløbende inde i feltet, hvor han helt upresset med en førstegangsafslutning sender bolden forbi Roman Burki i Dortmund-målet.

Fem minutter efter pausen var Waliseren så i oplæggerens rolle, da han lagde bolden hen til Cristiano Ronaldo, der fra tæt hold kunne score sit 410. mål i 400 kampe for Real Madrid.

Kort efter lykkedes det Dortmund at bringe spænding tilbage i kampen, da Pierre-Emerick Aubameyang på en aflevering fra Gonzalo Castro nåede først til bolden og kunne sætte en reducering ind.

Ligemeget hjalp det, da Cristian Ronaldo med 11 minutter igen kunne afgøre kampen til 3-1.

I Gruppe Hs anden kamp leverede Harry Kane et hattrick da Tottenham vandt en sikker sejr på 3-0 over APOEL.

Tottenham og Real Madrid indtager de to øverste pladser i Gruppe H - begge med samme målscorer på 6-1 efter gruppespillets første to kampe.