Schürrle reddede Dortmund-point til sidst

Det lignede længe en Real Madridsejr mod Dortmund. Men indskiftede - og halvskadede - André schürrle reddede pointet til sidst.

Inden aftenens opgør på Signal Iduna Park havde Dortmund vundet de sidste fire kampe med en målscore på 20-2.

Det ville Real Madrid sætte en stopper for - og det gjorde de. Efter mål af Ronaldo og Varane lignede det længe en sejr til udeholdet, selvom Aubameyang også kom på tavlen i første halvleg. Men efter 86 minutter dukkde André Scürrle op bagerst i feltet og udlignede Madridføringen.

I Portugal vandt Sporting 2-0 over legia efter mål af Ruiz og Dost. Sammenlagt betyder det, at Real Madrid og Dortmund begge har fire point efter to kampe. På 3. pladsen ligger Sporting med tre point og Legie ligger på 4. pladsen uden point.