Sen skuffelse til Michael Tørnes' HJK i CL-kvalifikationen

Michael Tørnes HJK førte 2-0 mod APOEL Nicosia, men måtte efter to cypriotiske mål i anden halvleg nøjes med 2-2.

Michael Tørnes stod på kassen for finske HJK, der her til aften mødte APOEL Nicosia på hjemmebane, og finnerne fik en fantomstart på opgøret. Efter første halvleg førte HJK nemlig med 2-0 efter to kasser af Demba Savage, og med det som resultat ville mandskabet få en fordelagtig position før returopgøret på Cypern i næste uge.

Men APOEL ville det anderledes, og efter Macoumba Kandjis udvisning kort inde i anden halvleg, lugtede cyprioterne for alvor blod. Indenfor de sidste 20 minutter blev HJK's føring så elimineret effektivt af APOEL. Først reducerede Tomas de Vincenti, og til sidst udlignede Cilian Sheridan.

Dermed har APOEL fordelen på onsdag, hvor holdene mødes til returopgøret om en plads i playoff-runden, der er sidste skridt før Champions League-gruppespillet.