Uskarpe Roma måtte bøje sig på Bernabeu

Chancer var der nok af til AS Roma, men angriberne var uskarpe, og så kunne Real Madrid spille sig videre i Champions League. Wolfsburg er ligeledes kvartfinale-klar.

Man skal kende sin besøgelsestid i fodbold – særligt når man møder Real Madrid på Santiago Bernabeu.

Det gjorde AS Roma ikke denne tirsdag aften, og derfor er italienerne ude af Champions League med et samlet 0-4-nederlag i bagagen. Real Madrid vandt for anden kamp i træk med 2-0 over den italienske hovedstadsklub.

AS Roma skulle fra kampens start frem og score, og det var bemærkelsesværdigt, så store chancer gæsterne tilspillede sig i løbet af de 90 minutter. Flere gange stod en Roma-spiller helt fri med Real Madrid-keeper Keylor Navas, men hver gang kiksede afslutningen.

Og så blev romerne for anden kamp i træk straffet af Real Madrid.

Efter en målløs første halvleg kom der hul på bylden efter 64 minutter, da Cristiano Ronaldo dukkede op tæt under mål og sendte et indlæg fra Lucas Vazquez i kassen til 1-0. Få minutter senere gik Cristiano Ronaldo fra målscorer til oplægger, da han satte James Rodriguez i scene, som gjorde det til slutresultatet 2-0.

Dermed er Real Madrid videre til kvartfinalen, og det samme er tyske Wolfsburg, der gjorde arbejdet færdigt på hjemmebane og vandt 1-0 over Gent efter en scoring i anden halvleg af Andre Schürrle. Danske Lasse Nielsen var med i hele kampen for de belgiske gæster.